Spinam

Groei is een van de belangrijke kernwaarden van Spinam. Met name persoonlijke groei. Dit uit zich in een breed scala aan educatieve producten die Spinam voor u kan uitvoeren.

Spinam is begonnen met onderwijs en heeft al vele jaren ervaring binnen het MBO+ onderwijs. Vanaf het ontwikkelen van een didactisch model, het vervaardigen van het lesmateriaal, de uitvoering van de lessen, tot en met het toetsen en examineren heeft Spinam ruime ervaring bij lokale, regionale en landelijke klanten.

Het maken van educatieve producten vergt veel maatwerk en hangt erg af van u als klant. Spinam werkt namelijk volgens een methode die voor u werkt voor het nastreven van uw uitgangspunten. De informatie die hier wordt weergegeven is daarom indicatief.

Hoe begeleidt Spinam u?

Spinam verzorgt zowel individuele als klassikale lessen, die zowel online als offline gevolgd kunnen worden. Het lesplan kan zelfs op verzoek ontwikkeld worden op basis van een module.

Naast het verzorgen van lessen kunnen de medewerkers van Spinam de rol van coach, mentor of vertrouwenspersoon op zich nemen. Deze medewerkers zijn hier uiteraard voor gecertificeerd en handelen precies zoals hoort.

Ontwikkelt Spinam ook modules?

Spinam ontwikkelt modules voor zichzelf en voor de klanten van Spinam. Dit gebeurt op basis van een module-ontwerp. Het maakt daarbij niet uit of er studieboeken of eigen studiemateriaal gebruikt wordt. Een module wordt inclusief een afsluitende toets opgesteld.

Als aanvullende dienst kan Spinam ook de kwaliteit van deze of een andere module beoordelen.

En hoe zit het met examinering?

Spinam kan theorie- en praktijkexamens en proeven van bekwaamheden (PvB) afnemen. Hierbij wordt uitgegaan van de wettelijke eisen, examenreglement en specifieke eisen voor het betreffende examen.

Er zijn vele maatwerkmogelijkheden in de samenwerking met Spinam. De locatie van Spinam is mogelijk, maar een locatie op aanvraag is ook mogelijk. Spinam kan zelf alle examinatoren leveren, maar er kan ook samengewerkt worden met een aangewezen examinator.

Door de specifieke expertise van Spinam zullen er veelal ICT-examens of PvB’s aan bod komen, maar in overleg is alles mogelijk.

Spinam kan ook examenproducten ontwikkelen en/of deze producten toetsen op kwaliteit.

Ook het beoordelen van een vrijstellingsverzoek of het opstellen van een examen behoort tot ons portfolio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht