Daniel Doorn

Hallo, mijn naam is Daniël Doorn en ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in de ICT-branche. Ik heb veel ervaring in verschillende rollen, waaronder projectmanager, servicemanager en docent. Ik ben een enthousiaste en gedreven professional die graag zijn kennis en ervaring met anderen deelt. Mijn bedrijf Spinam is de perfecte weergave van mijn eigen drie kernwaardes: kans, groei en samenwerking.

 

Ik ben altijd al ondernemend van aard geweest en heb altijd iets willen doen met mijn kennis en ervaring. In 2012 heb ik Spinam opgericht met als doel mensen een kans te geven om te groeien. Spinam is namelijk een bedrijf dat zich inzet voor het overbrengen van kennis en het helpen van mensen om te groeien. Ik geloof dat iedereen de kans verdient om te leren en te ontwikkelen, ongeacht leeftijd of achtergrond.

 

Ik vind het belangrijk om de praktijk in de klas te halen. Ik geef mijn studenten daarom les aan de hand van actuele voorbeelden en anekdotes uit mijn eigen werk. Ik wil hen zo goed mogelijk voorbereiden op de arbeidsmarkt. Ik ben een betrokken docent die graag met studenten in gesprek gaat. Ik ben altijd bereid om extra hulp te bieden en om vragen te beantwoorden. Ik vind het belangrijk dat studenten zich op hun gemak voelen in de klas en dat ze zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.

 

Daarom ben ik ervan overtuigd dat Spinam een belangrijke rol kan spelen in het onderwijs. We bieden een breed scala aan educatieve producten, waaronder individuele en klassikale lessen, moduleontwikkeling en examinering. We zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren, ongeacht leeftijd of achtergrond. Iedereen heeft zijn eigen talenten en vaardigheden. Ik help je graag om deze vaardigheden te ontwikkelen en om je te laten groeien als ICT’er.

 

Ik hoop je snel te zien in mijn klas of kennis te maken als collega docent!
Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht