Welkom bij Spinam

Wat is Spinam
Spinam is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van mens en organisatie. Het bedrijf is in 2012 opgericht door Daniël Doorn, die ervan overtuigd is dat ontwikkeling meer is dan vertellen hoe het moet. Spinam gaat over het versterken van mens en organisatie door samen te ontwikkelen en te ontplooien. Met inspiratie loeren op kansen om tot bloei te komen.

Spinam Educatie / Spinam Academy
Spinam Academy is het onderwijsbedrijf van Spinam. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring binnen het MBO+ en HBO onderwijs. Spinam Academy biedt een breed scala aan onderwijsontwikkeling en -innovatie, opleidingen en begeleidingsprogramma’s voor professionals, studenten en particulieren. Spinam Educatie en Spinam Academy zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en op ontwikkeling van talent, competentie en loopbaan.

Spinam Flexplek Purmerend
Spinam Flexplek Purmerend is de eerste en enige verhuurder van flexibele werkplekken in Purmerend. De locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de A7 en er is altijd parkeergelegenheid. Spinam Flexplek Purmerend biedt een breed scala aan faciliteiten, zoals koffie, thee, lunch (op aanvraag), beamer met projectiescherm, flipover, wifi en ga zo maar door.

Spinam Media
Spinam Media is de uitgeverij van Spinam. Het bedrijf uitgeeft boeken die gebruikt worden binnen Spinam Educatie en Spinam Academy.

Met deze drie pijlers staat Spinam goed op de kaart.

 

Spinam kan hiermee steeds beter inspelen op de behoefte van haar klanten en zorgen dat ze samen zoeken naar inspiratie om de beste kansen te vinden en te ontwikkelen en te ontplooien zodat ze maximaal tot bloei kunnen komen.

Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst.

Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht