Vacature: Medewerker Gastvrijheid

Spinam Flexplek Purmerend heeft een vacature voor een medewerk(st)er voor de schoonmaak op dinsdag en donderdagmiddag. Bij voorkeur bovendien op afroep beschikbaar als kantoor- en baliemedewerk(st)er. Het gaat om een parttime contract van 6 tot maximaal 24 uur: eerst tijdelijk, daarna vast. 

Wat wij vragen.

We zoeken iemand die: 

Wat je gaat doen. 

Bij Spinam kan de werkdruk van week tot week verschillen, maar voor jou is dat geen punt. Op dinsdag- en donderdagmiddag zorg jij ervoor dat onze kantoren, ontvangstruimte en werkplekken weer spic en span zijn, zodat iedereen lekker kan werken. 

Op andere dagdelen – uiteraard in overleg – ontvang je onze klanten en maakt hen wegwijs. Ook help je dan onze bezoekers die een pakketje komen ophalen van één van de bij ons aangesloten pakketdiensten. Spinam is een organisatie met een informele sfeer en een klein team, waarin het voor jou geen probleem is om alle taken op te pakken die bijdragen aan de gastvrijheid. 

Meer over Spinam. 

Spinam bestaat uit Flexplek Purmerend – waarvoor jij aan de slag gaat -, Spinam Academy en Spinam Media. Flexplek Purmerend verhuurt werkplekken en ruimtes aan ondernemers en organisaties. Spinam Academy is een opleidingsorganisatie in Purmerend met al vele jaren ervaring binnen het MBO onderwijs. Spinam Media is onze kleinschalige uitgeverij, met name op het gebied van educatieve boeken en materialen. 

Solliciteren

Bel voor vragen: 085-303 46 59. Sollicitaties ontvangen wij graag via Please.

Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht