Wie?

Wie zijn wij? Om te beginnen zijn dit de gezichten van Spinam: Corinne Flierman, Kelly Mulder, Daniël Doorn en Patricia Doorn – Bosch.

Spinam kennis kunde en ervaring

Wie zijn wij? Wij zien ons als een kennisplein waarin onze klant kennis kan komen halen, overdragen of brengen. Dit kan door middel van persoonlijk advies, workshops en cursussen, waar particulieren en professionals van kunnen profiteren. Spinam biedt kennis aan op het gebied van ICT en loopbaanontwikkeling. Maar onze klanten kunnen ook gebruik maken van onze faciliteiten voor hun klanten voor het voeren van gesprekken of het geven van een training.

Bent u een trainer? Zoekt u gespreks- of trainersfaciliteiten? Voor zowel online, als offline activiteiten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het, volgens ons, is vrijwel onmogelijk dat we u niet verder kunnen helpen. Ook op anderhalve meter…

In onze steeds ingewikkeldere, vernieuwende wereld van groeiende omvang, de groeiende invloed van sociale media en een veranderende samenleving worden tijdens deze workshops en cursussen aan de kaak gesteld. Niet alleen de voordelen en mogelijke winsten komen aan bod, maar ook de gevaren, valkuilen en kosten.

Om u deze plek te kunnen bieden hebben we binnen Spinam de taken als volgt verdeeld:

Wie is Spinam kunt u zien in het  organogram van Spinam

Zoals u ziet zijn we van vele markten thuis. En aanvullend hierop zijn we ook een erkend leerbedrijf. Dat biedt u de mogelijkheid werkervaring op te doen door middel van een stage bij ons. Meer informatie over de indeling van Spinam kunt u hier vinden.

[subpages]

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht