Wat is Spinam?

Spinam is latijn voor Doorn en daar begint Spinam. De eigenaar Daniël Doorn is in 2012 gestart met Spinam vanuit een overtuiging dat ontwikkeling van mens en organisatie meer is dan vertellen hoe het moet. Het tonen van de weg en de begeleiding van net zo veel stappen als de klant nodig heeft was het uitgangspunt. Spinam gaat over het versterken van mens en organisatie door samen te ontwikkelen en te ontplooien. Met inspiratie loeren op kansen om tot bloei te komen. Deze kernwoorden zijn de ruggengraat van Spinam. Niet voor niets zeggen we: Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst.

Spinam is begonnen met onderwijs en heeft al vele jaren ervaring binnen het MBO+ onderwijs. Vanaf het ontwikkelen van een didactisch model, het vervaardigen van het lesmateriaal, de uitvoering van de lessen, tot en met het toetsen en examineren heeft Spinam ruime ervaring bij lokale, regionale en landelijke klanten. Het type onderwijs maakt hierin niet uit, Spinam past zich moeiteloos aan. En doet meer. Ook de begeleiding van studenten tijdens hun leven, loopbaan of studie speelt een sleutelrol in onze aanpak. Deze begeleiding is altijd op maat en gericht op de ontplooiing van mens of organisatie. Om het overzichtelijk te houden vatten we dit tegenwoordig samen onder de noemer Spinam Academy.

Met de overname van Flexplek Purmerend maken we ons pallet compleet. Spinam Flexplek Purmerend is de eerste en enige verhuurder van flexibele werkplekken in Purmerend. Het is  makkelijk bereikbaar vanaf de A7 en we hebben altijd parkeergelegenheid. We ontvangen onze klant graag met alles wat er nodig is, zoals koffie, thee, lunch (op aanvraag), beamer met projectiescherm, flipover, wifi en ga zo maar door. Ook hier is een goed gesprek aan de balie inbegrepen en we ontvangen de klant van de klant met net zoveel elan als onze eigen klanten van Spinam Media en Spinam Educatie. Ik durf zelfs te zeggen dat de bezoeker geen verschil zal merken.

Om de educatie van mens en organisatie te versterken ontstond als snel Spinam Media. Spinam Media is een uitgeverij waar boeken worden uitgegeven die gebruikt worden binnen Spinam Educatie. Hierdoor ontstond de kans voor auteurs om hun droom waar te maken om een eigen boek uit te brengen. Hiermee bieden we een kans om de inspiratie en bloei van een auteur te ondersteunen en dat past prima bij ons.

Via Spinam Media en in het kader van Spinam Academy zijn we steeds vaker websites en software gaan ontwikkelen voor, vooral startende, ondernemers. Deze websites zijn dankbare objecten waar studenten mee aan de slag kunnen. Zo kunnen we samen met student en ondernemer werken aan een tripple win scenario voor iedereen. Dit blijkt zelfs een overtreffende trap te zijn voor de kernwaardes van Spinam. Door deze groeiende samenwerking onder het genot van een bureau, een kopje koffie en een goed coachend gesprek bloeien we met zijn allen op.

Met deze drie pijlers staat Spinam goed op de kaart. We kunnen hiermee steeds beter inspelen op de behoefte van onze klanten en zorgen dat we samen te zoeken naar inspiratie om de beste kansen te vinden en te ontwikkelen en te ontplooien zodat we maximaal tot bloei komen. Immers:

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Aanvullende informatie:

[subpages]

Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht