Waar hebben jullie verstand van?

De vraag waar we verstand van hebben is een heel terechte maar minder makkelijk te beantwoorden vraag dan u zult denken. Het hangt namelijk ook erg van de klantvraag af. Maar als we twee specialisaties zouden moeten noemen, dan is het ICT en persoonlijke ontwikkeling. Echter, het een gaat niet zonder het ander.

Voor uw persoonlijke ontwikkeling is ICT niet weg te denken. Social media en het gebruik van hardware en software gaan hand in hand. De nieuwe wereld heeft geen begrip voor professionals die geen affiniteit hebben met ICT. Aan de andere kant heeft dezelfde nieuwe wereld geen plaats meer voor de communicatief gestoorde ICT-er die liever geen sociale interactie op het werk wil. In meer of mindere mate moet iedereen met beide kanten kunnen omgaan.

Intrinsieke motivatie is echter de motor die alles in beweging zet en houdt. De beste Intrinsieke motivatie die met educatie ingevuld kan worden, is hoop voor de toekomst. Nu is de juiste tijd om investeren in en voor een betere toekomst. Kennis en vaardigheden openen deuren. Deuren die onze basisbehoeftes kunnen aanvullen of verbeteren. We begrijpen dat kennis niet iets is wat vervangen kan worden en daarom is iedere student maatwerk. Elke student heeft een ander uitgangs- of startpunt. En het is motiverender bestaande kennis uit te breiden, dan om het weg te gooien.

De kennis die we graag delen is daarom ook bruikbare kennis. Binnen de ICT leren we u graag iets over netwerken (CCENT en CCNA), besturingssystemen (Windows server en desktop, Linux) en applicatieontwikkeling (C#, PHP, JAVA). Over processen en bedrijfsvoering richten we ons graag op ITIL en ASL. Maar ook zakelijke communicatie, project theorie en praktijk leren we u graag. Afhankelijk van uw vragen en wensen.

Maar Spinam is geen theoretische opleider: we zijn een praktijkopleider. Maatwerk voor u, als student. Met onze ervaring als zowel opleider als bedrijf staan we voor u klaar. We zetten onze eigen kennis namelijk als eerste in voor Spinam. Ook wij hebben een basisbehoefte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht