PERSBERICHT Schaaknotatieboekjes vanaf heden verkrijgbaar

Vanaf nu is een nieuwe serie schaaknotatieboekjes van Spinam verkrijgbaar in alle boekhandels en op het internet. Er is om te beginnen een basisboekje voor de notatie van partijen. Daarnaast is er een groter boekje waar ruimte is voor aantekeningen voor een analyse na afloop van de partij. En als laatste is er een notatieboekje ontworpen dat een seizoen lang mee kan gaan.

Spinam hanteert drie kernwaarden: samenwerking, groei en kans. In alle boekjes is ruimte om te groeien in de schaaksport. Het maakt niet uit op welk niveau u speelt of hoe vaak u speelt. De boekjes zijn ontworpen voor de schakers die in meerdere competities of bij een vereniging spelen.

In de toekomst zal Spinam nog meer versies van schaaknotatieboekjes uitbrengen. Dit op basis van verzoeken of feedback van de beoefenaars van de schaaksport. Als u interesse heeft in een aangepast versie, neem dan contact met ons.

 

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Noot van de redactie
Wilt u meer informatie over Spinam en haar diensten, Kijk dan op www.spinam.nl, mail met info@spinam.nl of bel met 085-303 4659 voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht