PERSBERICHT Werkboek 3×3 evalueren vanaf 14 februari 2017 verkrijgbaar

Vanaf 14 februari 2017 is het nieuwste – tevens eerste – werkboek van Spinam verkrijgbaar in alle boekhandels en op het internet. Het werkboek ‘3×3 evaluatie’ zal te verkrijgen zijn als reguliere versie, maar ook als dyslectische versie. Bij aankoop van een van deze versies krijgt u tevens de mogelijkheid een gratis training te volgen.

Spinam hanteert drie kernwaarden: samenwerking, groei en kans. Dit is ook precies waarom Spinam het werkboek 3×3 evalueren heeft ontwikkeld. Dit werkboek biedt u namelijk de kans om te groeien door middel van samenwerking. Samenwerken om een goede evaluatie te maken. Een evaluatie maken doet u niet alleen. Daar komen vaak veel medewerkers of teams aan te pas. Simpelweg omdat men door middel van samenwerking de kwestie vanuit meerdere perspectieven bekijkt en door deze perspectieven met elkaar te vergelijken kunt u het best tot een krachtige evaluatie te komen.

Dit werkboek biedt u de kans om een evaluatie zo goed mogelijk uit te voeren met behulp van duidelijke formulieren die in dit werkboek staan. Door het volgen van de werkwijze en aanwijzingen is het invullen van deze formulieren gemakkelijk en komt u snel tot een korte samenvatting van uw evaluatie.

Ten slotte is het mogelijk om na vertoon van de aankoop van uw werkboek een training bij Spinam te volgen waarmee u het 3×3 evaluatie-examen en -certificaat kunt behalen. Dit examen en dit certificaat zijn goede stappen in de toekomst van uw loopbaan.

‘Met Spinam zet u de eerste stappen in de toekomst’

Noot van de redactie

Wilt u meer informatie over Spinam en haar diensten, Kijk dan op www.spinam.nl, mail met info@spinam.nl of bel met 085-303 4659 voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht