PERSBERICHT eerste boek Daniël Doorn “voor onze kinderen” vanaf 10 april 2015 verkrijgbaar

PERSBERICHT eerste boek van Daniël Doorn “voor onze kinderen” vanaf 10 april verkrijgbaar.

Spinam Media heeft het eerste boek van Daniël Doorn “Voor onze kinderen” uitgegeven. Het boek is vanaf 10 april 2015 verkrijgbaar in alle boekhandels en via internet.Via www.spinam.nl kunnen speciale edities en bulk pakketten besteld worden.

Daniël is in 2013 gescheiden. Kort nadat het hoge woord er uit was is hij gaan bloggen op de site nieuwestap.nl. Hij heeft daar een twee wekelijks blog over zijn leven als gescheiden man en alleenstaande vader met twee jonge kinderen. In de blogs komen herkenbare en minder herkenbare zaken voorbij tijdens zijn pad richting het co-ouderschap. Daniël is geen expert in scheidingszaken. Als ervaringsdeskundige vertelt hij welke problemen tot welke beslissingen geleidt hebben. En doet hij uit de doeken wat het effect was van de genomen beslissingen.
Verwacht dus geen kant en klare oplossingen. Iedere scheiding is immers anders. En toch volgen verrassende en minder verrassende ontwikkelingen elkaar snel op.

Het boek is herkenbaar voor iedereen die met een scheiding te maken heeft. Het was een proces met vallen en opstaan. Hierbij hadden we wel een gezamenlijk centraal thema:
Onze kinderen staan op plaats 1

Over Spinam Media

De basis van Spinam staat voor Strategisch, Persoonlijk, Inzichtelijk en Nuchter Advies voor ICT Management. Spinam is echter geen doorsnee advies bureau. Spinam heeft de overtuiging dat elke organisatie in staat moet zijn om de eigen beslissingen te nemen op basis van kunde en ervaring. Spinam helpt om het moment dat dit tijdelijk niet beschikbaar is.

Educatie en voorlichting staat in de bedrijfsvoering en werkwijze voorop. Soms heel letterlijk voor de klas, soms meer op een afstand feedback geven en soms meer één op één als coach. In alle gevallen met dezelfde inzet van de jarenlange expertise die binnen Spinam aanwezig is.

Spinam Media is de uitgever binnen Spinam die zorg draagt voor het uitgeven van boeken en andere publicaties met een beperkte oplage. Spinam Media specialiseert zich in Print on Demand (POD) en eBooks voor particulieren en het Midden en Kleinbedrijf (MKB).

Noot voor de redactie

Wilt u meer informatie over Spinam en haar diensten, Kijk dan op www.spinam.nl, mail met info@spinam.nl of bel met 06-41134414 voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spinam Whatsapp
Stuur ons uw bericht